På TV2/Nyhederne har vi siden begyndelsen i 1988 haft en daglig ambition om at beskæftige os med det, der optager flest mulige danskere. Det har vi fortsat.

Vi ønsker at kende til den debat, de glæder og de udfordringer, der optager danskerne.

Vi mener, det er vigtigt, fordi andre menneskers historier kan inspirere os alle. Og fordi, det er vores rolle at formidle og afdække både det, der går godt, og det der ikke fungerer i vores land.

For at kunne lægge "øret til jorden" og lave din historie, har vi etableret Kontaktredaktionen, der udelukkende har til opgave at tage imod din historie.

Nogle henvendelser vil blive til artikler på tv2.dk, andre vil havne i nyhedsudviklingen på NEWS og atter andre vil blive til indslag i TV2 | Nyhederne.

Skriv dit forslag til, hvad Kontaktredaktionen skal kigge på. Fra dit eget liv - eller fra det liv, der er omkring dig.

Skriv på 1234@tv2.dk eller direkte til Kontaktredaktionens medarbejdere.

Du kan også sende en SMS til 1234. Bare begynd din besked med "Tip" efterfulgt af et mellemrum og så din besked. Det koster almindelig SMS-takst.

MMS'er kan du sende direkte til 1234. Det koster almindelige MMS-takst.

H. P. Blicher,
Fungerende nyhedschef

Send tekst, fotos og video

feltet skal udfyldes

Kontaktoplysninger
Din historie
Upload filer

Betingelser for upload

Når du sender video til os, forventes det, at du også besidder rettighederne til det sendte. Det er endvidere altid din pligt at sikre, at du er i besiddelse af de fornødne rettigheder til at offentliggøre materialet. Eventuelle erstatningskrav rettet mod TV 2 vil blive videresendt til den enkelte person, der måtte have krænket 3. parts rettigheder. TV 2 har ret til at anvende det tilsendte materiale tidsubegrænset på alle måder og i alle nuværende som kommende medier, herunder også i forbindelse med markedsføringen og demonstrationen af vores produkter. Det er alene TV 2, der afgør, om det tilsendte materiale anvendes eller ej.